Vind je route

Personal coaching

Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Geef je leven vorm zoals jij dat wilt.

En nu?

Heb jij wel eens het gevoel dat je geleefd wordt? Of heb jij het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt? Of is jouw werk – privé balans verstoord? Dit zijn zomaar wat vraagstukken die bij personal coaching aan de orde kunnen komen.  Hoe fijn zou het zijn als jij de regie weer hebt over jouw leven? Dat jij in staat bent om jezelf te kennen en daardoor zelf richting kunt geven aan jouw leven. 

Persoonlijke ontwikkeling

Personal coaching is coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naar op weg bent zodat je stuurman wordt over je eigen leven. Dat vraagt om stilstaan, van een afstandje de situatie bekijken en reflectie. 

Jouw hulpvraag staat centraal

Bij personal coaching staat jouw hulpvraag centraal. Het begint met het in kaart brengen van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? Waar zou je naar toe willen?

Regie over je eigen leven!

Door met deze vraagstukken aan de slag te gaan leer je je belemmeringen te herkennen, te overwinnen en kun je patronen doorbreken. Hierdoor krijg je weer ruimte om tot ontwikkeling te komen. Jouw vraag is hierbij het vertrekpunt. Een persoonlijk intakegesprek is dan ook altijd het startpunt van jouw onderzoek. 

Neem contact op