Balans vinden

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

Wanneer kies je welke dienst?

Advies over je loopbaan of jezelf

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding. Jouw vraagstuk staat hierbij centraal. De gesprekken zijn altijd 1-op-1.

Met loopbaancoaching geef je richting aan je eigen loopbaan. In een aantal gesprekken krijg je meer inzicht in jouw kwaliteiten, jouw capaciteiten, jouw drijfveren en jouw interesses, oftewel inzicht in jezelf! Samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt. Dit kan zowel in je huidige functie zijn of binnen een andere omgeving.

Personal coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling. We gaan aan de slag met het doorbreken wat vast zit en gaan ingeslepen patronen doorbreken. Doel is om de grip op je eigen handelen te vergroten.

Een DISC training

Een DISC training wordt regelmatig in bedrijven en organisaties in teamverband toegepast. Een DISC training geeft, in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram, zicht op jouw eigen gedragsvoorkeuren, in relatie tot de voorkeuren van anderen. Daarnaast geeft het inzicht in verschillende communicatiestijlen. DISC kan leidinggevenden en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, onderlinge communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen.

Ieder teamlid krijgt na afloop van de training zijn eigen DISC profiel mee.