Outplacement

Een traject van 6 of 9 maanden voor als je jouw baan kwijtraakt​.

Ben je bang om in een gat te vallen en vraag je jezelf af: En nu? Ga samen met mij op zoek naar een nieuwe baan waar je weer gezien en gewaardeerd wordt.

Confronterend, maar fijn

In mijn vorige werk was ik helemaal vastgelopen. Achteraf gezien ontbrak al wel ruim een jaar aan uitdaging in mijn werk en uiteindelijk hebben mijn werkgever en ik besloten een vaststellingsovereenkomst op te stellen . Aan het begin vond ik de opdrachten best pittig (confronterend) maar wel goed! Want met de opdrachten ging het proces voor mij open. Karin kan goed luisteren, geruststellend en vraagt door en door. Al vrij snel vond ik door alle zelfkennis een nieuwe baan, zelfs nog tijdens het traject!

Nieuw vertrouwen

Na bijna 2 jaar thuis te hebben gezeten wegens een burn-out, ben ik op zoek naar ander werk.  Wat past er bij mij? Door de opdrachten en door de gesprekken kreeg ik helder in welke richting ik kon gaan zoeken. Daarnaast heb ik het vertrouwen gekregen om ook buiten het onderwijs te solliciteren. Dat ik überhaupt weer durf te solliciteren! Hierdoor vond ik al snel een pracht van een baan. Ik heb van Karin geleerd dat je altijd een keuze hebt, hoe rot de situatie ook is. Karin is duidelijk in haar vraagstelling, vraagt door en daagt je uit tot de kern te komen.

Het voelt spannend en oneerlijk

Het moment komt eraan.. Je raakt jouw baan kwijt, zonder dat het je eigen keuze is. En dat voelt oneerlijk. Het levert een deuk in je zelfvertrouwen op, maar eigenlijk is er geen tijd om daar bij stil te staan. Je moet door, want je wilt ook niet afhankelijk zijn van een uitkering.

Dus je kan er niet meer omheen: een totaal onbekend hoofdstuk staat op het punt van beginnen. En dat is spannend en overweldigend. Want hoe ga je nu verder?

Erkenning en een baan die bij je past

Een nieuw toekomstperspectief, daar verlang je naar. Je wilt er weer toe doen.

Maar wat je nu meemaakt is niet zomaar iets. Dus voordat je zoekt naar een nieuwe baan, verdienen jouw emoties en twijfels aandacht. Daarom staan we eerst stil bij deze gebeurtenis en hoe je daar mee om gaat. Door te kijken naar jezelf, zet je de onrust en het verdriet om in nieuwe kracht. En dat is nodig om langdurig de regie terug te pakken en keuzes te maken die goed voelen.

Pas daarna kijken we naar de mogelijkheden. Samen, met persoonlijke aandacht, positiviteit en eerlijkheid. Want ik ondersteun je, laat je zien dat het goedkomt en zet je aan het denken.

Door het werkboek, de opdrachten en onze sessies krijg je antwoord op de vragen: wat wil ik en wat kan ik? Zodat je weer gelooft in je eigen kwaliteiten en je in je kracht staat. En met deze waardevolle inzichten in jezelf, start je met zelfvertrouwen de volgende fase. Dan stomen we je klaar voor de zoektocht naar een nieuwe baan. Zodat jij met alle praktische handvatten, tips en geloof in jezelf een nieuwe baan vindt. Waardoor je weer zin hebt in de toekomst en gemotiveerder bent dan ooit.

Zin om samen deze zoektocht te starten?

Met persoonlijke aandacht naar een nieuwe baan vanaf 3250,-*

 • 6 οp 9 maanden intensieve  1 op 1 begeleiding
 • een praktisch werkboek met oefeningen
 • minimaal 10 gesprekken tussen jou en mij
 • een DISC- en drijfverenanalyse
 • op maat gemaakte loopbaantests
 • begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan
 • een nieuw cv en stralend LinkedIn profiel
 • coaching via WhatsApp

 

*Prijs is excl. btw en geldt voor het 6 maanden traject. Tarieven kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding.

In 7 stappen naar een nieuwe baan

 • 1. Kennismaking

  Een wederzijdse klik is belangrijk, want het is een intensief proces en daar is vertrouwen voor nodig. Voelt het goed? Dan stuur ik een offerte naar je werkgever!

 • 2. Stilstaan bij de gebeurtenis

  Verwerking van dit moment is de basis, want het is een groot onderdeel van je leven nu. Daarom nemen we er de tijd voor met een paar sessies. Zodat jij op een gemotiveerde en positieve manier deze periode doorkomt, zonder de emoties aan de kant te schuiven.

 • 3. En nu? Vooruit!

  Waar wil je heen? Dat is de grote vraag in de volgende sessies. En met het werkboek bepalen we jouw doel. Zodat jij ziet dat je rustig aan stapjes zet naar een nieuwe baan.

 • 4. Zelfanalyse

  De zoektocht naar een nieuwe baan begint bij jezelf. Het is geen proces waar je achterover leunt en hoopt dat het goedkomt. Het vraagt inzet, en dan zie je daar snel het resultaat van. Mijn hulp, de DISC- en drijfverenanalyse en alle andere oefeningen helpen je daarbij.

 • 5. Op ontdekkingsreis

  Met nieuwe inzichten in jezelf, ga je op verkenningstocht. Naar welke vacatures wil je zoeken? En hoe werkt het netwerken? Met deze vragen in ons achterhoofd, bouwen we aan een nieuw cv en stralend LinkedIn profiel.

 • 6. Opvallen bij werkgevers

  Nu weet je waar je heen wilt en mag je het in de praktijk brengen. Ik deel jouw kwaliteiten en talenten met mijn netwerk en jij gaat op zoek naar potentiële werkgevers. Rolt daar een netwerkgesprek uit? Dan ben je weer een stap verder!

 • 7. En nu? Solliciteren

  De laatste stap! En daar krijg je alle handvatten en tips voor van mij. Zodat je met zelfvertrouwen deze fase ingaat. Met als doel: het vinden van jouw nieuwe baan.

Veelgestelde vragen

De trajecten duren 6 of 9 maanden. Dit is afhankelijk van de behoefte en overleggen we in de kennismaking. Omdat het zo persoonlijk is, kan ik dat niet zeggen zonder je gesproken te hebben.

Samen werken we toe naar het doel: een nieuwe baan. Maar in het traject gebeurt er meer. Je vindt jouw zelfvertrouwen terug en stapt met geloof in jezelf in een nieuwe baan. En dat is van onschatbare waarde, toch?

We blijven in ieder geval niet aan de oppervlakte. Voor een langdurige verandering is het nodig dat je naar jezelf leert kijken. Dat is spannend, maar ik sta altijd naast je en ben er voor je. Je kan bij mij je verhaal kwijt, maar stel ook vragen die je aan het denken zetten.

Door goed te onderzoeken wat jou blij maakt, waar je talent ligt en waar je energie van krijgt. Dat is het allerbelangrijkste. En dan komt daar een baan uit die bij je past.