Loopbaancoaching

In dit 1 op 1 coachingstraject met 8 sessies kom jij achter het antwoord op de vraag: welke baan past echt bij mij?

Want je gaat met tegenzin naar je werk en vraagt je constant af: is dit het? Dat kan anders!

Zelfinzicht helpt

Ik was niet meer blij in mijn huidige baan en functie. Ik heb veel inzichten gekregen in hoe ik zelf in elkaar zit en waar ik blij van word. Het was erg fijn dat Karin mij altijd een spiegel voorhield tijdens de sessies zodat ik mezelf echt goed leerde kennen, zonder dat zij me vertelde hoe ik in elkaar zit. Ik heb het echt zelf mogen en kunnen ontdekken. Heb geleerd om bewust bezig te zijn met wat ik wil en hoe ik me voel. Het heeft me een leuke nieuwe baan opgeleverd .

Je voelt je ontevreden, onrustig en energieloos

De dagen op je werk duren lang. Er lijkt geen einde aan te komen. En als je eenmaal weer thuis bent, plof je energieloos op de bank. Even bijkomen… En de weekenden, die heb je nodig om weer op te laden. Als het zondag is, zie je alweer op tegen maandag. En voordat je het weet vliegen de weken voorbij, zonder dat je ervan geniet.

‘Is dit hoe het hoort?’, vraag je jezelf af. Het is duidelijk dat er iets anders mag. Maar wat? Want je verdient toch genoeg? ‘Wees blij dat je een baan hebt’, zeggen de stemmetjes in je hoofd. Je accepteert al een lange tijd dat het zo gaat. En toch zoek je naar andere vacatures. Maar echt actie ondernemen, stel je uit. Daarnaast merk je dat je lichaam je waarschuwt met klachten, waardoor je op het punt van omvallen staat. En nu? Je weet dat er iets mag veranderen. Maar dat voelt spannend. En waar moet je beginnen?

Energiek, vol zelfvertrouwen en met rust in je hoofd

Dat is hoe jij je voelt met een baan die echt bij je past. Want je hebt de touwtjes weer in handen, geniet van je vrije tijd en maakt bewuste keuzes. Ja, het is spannend om de baan op te geven die je nu hebt. Dat voelt onzeker en ik weet precies waar je nu doorheen gaat. Maar ik weet ook dat je zelf voor verandering kan zorgen door jezelf te leren kennen. Het juiste moment om hiermee aan de slag te gaan is nu.

Want als je samen met mij naar het antwoord zoekt op de vragen ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?’, krijg je waardevolle inzichten in jezelf. We hebben gesprekken en ik stel je vragen, waardoor je dieper over jezelf nadenkt en nieuwe mogelijkheden ziet. Dit is spannend, nieuw en er komen misschien wel gedachten voorbij die je vertellen waarom dit niet gaat lukken. Daarom krijg je opdrachten, ondersteun ik je en geef ik je af en toe een schop onder je kont. Zo doorbreken we patronen, sluiten we de deur voor deze overtuigingen en focussen we ons op de stappen richting het doel. Met humor tussendoor, want we houden het ook luchtig en positief.

Dat helpt je om keuzes te maken die goed voelen en waar jij achter staat. Met deze nieuwe mindset pak je de regie terug en kom je erachter welke baan bij je past. En geloof me: dat geeft jou de energie en rust waar je zo naar verlangt.

En dan? Dan voel jij je 7 dagen per week ontspannen, thuis en op je werk. Waardoor je weer energie hebt om leuke dingen te doen. En vol trots vertelt over je nieuwe baan.

Meer zelfvertrouwen en energie voor 1895,-*

 • 8 live sessies van 1,5 uur
 • een werkboek met opdrachten en visualisaties
 • een DISC- en drijfverenanalyse
 • een actieplan
 • coaching via WhatsApp


*Prijs is excl. btw en alleen voor particulieren, want zakelijke offertes maak ik op aanvraag.

 • 1. Kennismaking

  Samen onderzoeken we of er een klik is, want vanaf daar bouwen we verder op vertrouwen. En we kijken of dit traject past bij jou en voldoet aan jouw verwachtingen. Ja, ja en ja? Dan stuur ik je mijn samenwerkingsvoorstel op en voordat je het weet begint het traject.

 • 2. Eerste sessie

  Een werkboek is jouw rode draad voor alle live sessies. Vol met visualisaties, opdrachten en huiswerk. En deze eerste sessie begint bij waar je nu staat en waar je heen wilt. Zodat we vanaf een duidelijk punt toewerken naar het doel.

 • 3. Zelfanalyse

  Het is een groot onderdeel van ons traject samen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? De werking van jouw brein komt voorbij, die voor veel inzichten zorgt. En je komt erachter wat jou uniek maakt en belangrijk voor je. Met als klap op de vuurpijl: een DISC- en drijfverenanalyse. Samen duiken we in jouw talenten en kwaliteiten en koppelen dit aan wat er bij je past in een nieuwe baan.

 • 4. Actieplan

  Met alle nieuwe inzichten die je in jezelf krijgt, maken we een concreet actieplan. En Nu? Jij zet na het traject zelfstandig stappen. Met een zelfverzekerd gevoel, want je weet precies waar je heengaat.

 • 5. Coaching via WhatsApp

  Voel je tijdens het traject twijfels, heb je vragen of loop je vast? Dan sta ik ook hier voor je klaar. Stuur een bericht via WhatsApp of de mail en vertel me waar je mee zit. Dan help ik je weer op weg.

Veelgestelde vragen

We werken samen toe naar een doel, dus daar heb ik jou ook voor nodig. Ongeveer 16 tot 20 uur ben je met huiswerk bezig. Daarnaast duurt het traject zelf minimaal 12 weken en maximaal 7 maanden.

Het is een grote investering, dat klopt. En alleen jij kan beslissen of je dat het waard vindt. Het is goed om je af te vragen wat je ervoor terug krijgt. In dit traject krijg je meer zelfkennis en vertrouwen, dat zorgt voor meer werkgeluk. En daardoor is het een investering waar je nog jaren van geniet.

Nee hoor, zeker niet! Er zijn meer mensen die niet weten wat ze willen. Het is heel normaal en juist heel goed dat je jezelf deze vraag stelt. Daarom bestaat dit traject ook. Zodat we er samen achter kunnen komen wat jij wel wilt.

Dat is afhankelijk van hoe jouw werkgever hier in staat. Mijn tip? Maak het bespreekbaar en ontdek of er ruimte is om jou financieel te steunen in dit traject.

Natuurlijk! Je kan in 2 of 3 termijnen betalen, verdeeld over de duur van onze samenwerking.

Binnen 2 weken na akkoord op het samenwerkingsvoorstel! Snel he? Als dit langer wordt, hoor je dit in de kennismaking van mij. Dus waar wacht je op? Plan de kennismaking in!