Even voorstellen

Over Karin

Mijn naam is Karin Vliem, geboren op de derde dag van 1978, getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters. Met z’n vijven wonen we in Bedum. 

In mijn carrière heb ik diverse keren getwijfeld of ik het juiste werk deed. Hierbij stelde ik regelmatig de vraag: En Nu? Na 10 jaar bij een woningcorporatie gewerkt te hebben, begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde graag een vervolgstap maken, maar wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken.  De bekende vragen als: wat kan ik? En wat wil ik? kwamen voorbij. Door middel van een loopbaantraject vond ik antwoorden op deze vragen. Gelijk bij de eerste kennismaking met een loopbaanadviseur wist ik dat ik op haar stoel wilde zitten. Maar ja, hoe kwam ik daar?

Door het voeren van veel netwerkgesprekken en het volgen van een opleiding kwam ik steeds dichter bij mijn einddoel. Ondertussen had ik diverse banen, waarin het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar werk, persoonlijke ontwikkeling en coaching centraal stond. In de zomer van 2019 zat ik zo lekker op mijn plek als loopbaanadviseur (loondienst) en het gaf me zoveel energie, dat ik wist dat het tijd was voor een langgekoesterde droom: het oprichten van Bureau En Nu is een feit. 

Karin Vliem van Bureau en Nu

Over Bureau En Nu

‘Als je ergens wilt komen, moet je op pad gaan’. Dit is mijn motto. Doordat ik zelf zowel een loopbaantraject als een outplacementtraject heb gevolgd, weet ik inmiddels goed wat ik zoek in een baan. Dit heeft mij enorm geholpen om keuzes te durven maken, stappen te kunnen zetten en regie te nemen over mijn eigen loopbaan. Vanuit Bureau En Nu wil ik je deze bagage ook graag meegeven.

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Dus het is van groot belang om ervoor te zorgen dat je werk doet waar je plezier aan beleeft. Waarom blijf je dan toch vaak hangen in die ene baan die misschien net niet helemaal past en waarom is het zo lastig om in beweging te komen? Vaak weet je zelf nog niet goed wat je wilt en wat je allemaal kunt. Binnen Bureau En Nu gaan we dan ook aan de slag met de volgende vragen: “Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?”.

In de gesprekken gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Hierdoor leer je steeds meer over jezelf en ga je onderzoeken welk werk goed bij je talenten past. Zullen we samen op zoek gaan naar de beste versie van jezelf? Ik ontmoet je graag voor een kennismakingsgesprek.